Резюме: Технолог, бренд-шеф (Київ)
- Дата додавання:
- Зарплата:
- Місто: Київ
- Досвід роботи: 7 рок. 9 міc.
- Графік роботи: полный рабочий день
- Стать: мужской
Досвід роботи
- Провідний технолог Кейтерингова компанія
- технолог ТОВ "Фанера Прожект" мережа ресторанів <p>- розробка та впровадження нового меню;</p>
<p>- розробка нормативно технологічної документації;</p>
<p>- презентація та навчяння нових страв; </p>
<p> - контроль за дотриманням технологічного процесу;<strong></strong></p>
<p>- впровадження новітніх технологій;<strong></strong></p>
<p> - організація робочого процесу;<strong></strong></p>
<p> - відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);<strong></strong></p>
<p> - проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;<strong></strong><br /></p>
<p> - проведення внутрішніх аудитів<strong></strong>.<br /></p>
<p><strong></strong></p> - Завідувач підприємством громадського харчування ТОВ "Фрешес" <p>- ведення фінансово-економічної діяльності підприємства.<br /></p>
- Провідний технолог ТОВ "Епіцентр К" <p>- розробка нормативно технологічної документації.(розробка ТК, ТІ, калькуляційні карти);</p>
<p><strong></strong></p>
<p> - розробка та впровадження нових страв;<strong></strong></p>
<p> - формування собівартості та продажної ціни;<strong></strong></p>
<p> - аналіз результатів діяльності (товарообіг, націнка, виробітки, списання, переоблік);<strong></strong></p>
<p> - планування та бюджетування;<strong></strong></p>
<p> - контроль за дотриманням технологічного процесу;<strong></strong></p>
<p> - впровадження новітніх технологій;<strong></strong></p>
<p> - організація робочого процесу;<strong></strong></p>
<p> - відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);<strong></strong></p>
<p> - організація та обслуговування банкетів, фуршетів. <strong></strong></p>
<p>- організація корпоративного харчування.</p>
<p> - проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;<strong></strong></p>
<p>- управління персоналом; раціональне використання трудових ресурсів;<strong></strong></p>
<p> - проведення внутрішніх аудитів<strong></strong></p>
Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua
Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua
Схожі резюме на роботу:Технолог, бренд-шеф
- Резюме Зарплата
-
35500 грн.
-
45500 грн.
-
25500 грн.
-
25500 грн.
-
40000 грн.
-
30000 грн.
-
договорная
-
договорная
-
договорная
-
16000 грн.