Резюме: Кухар, кондитер (Київ)
- Дата додавання:
- Зарплата:
- Місто: Київ
- Досвід роботи: 16 рок. 5 міc.
- Графік роботи: полный рабочий день
- Стать: мужской
Досвід роботи
- Кухар (волонтер) Дислокація ЗСУ <p>Допомога в приготуванні їжі та її роздача для особового складу.</p>
- Кондитер (виробнича практика) Ресторан "Paul" <p>Проходження виробничої практики. Оформлення нескладних кондитерських виробів, виготовлення кремів, тіста, інших НФ. Повний цикл виготовлення тортів "Наполеон" та Медовик, тарталеток.</p>
- Кухар гарячого процесу (виробнича практика) Мережа рестранів "Евразія" <p>Проходження виробничої практики. Приготування страв згідно технологічних карток. Робота на гарячому процессі з повним циклом приготування страв.</p>
- Мясник (виробнича практика) Ресторан "Barvy" <p>Виготовлення напівфабрикатів з мяса. </p>
- Бухгалтер (цивільний) Військова частина А2227 <p>Облік майна ракетно-ракетно-артилерійської служби, продовольчої служби, служби зв'язку.</p>
- Директор Торгова мережа "Копійка" <p>Підбір персоналу </p>
<p>Організація і контроль проведення інвентаризацій ТМЦ</p>
<p>Організація роботи та контроль персоналу</p>
<p>Табелювання персоналу</p>
<p>Нарахування заробітної плати</p>
<p>Організація і контроль проведення промоакцій </p>
<p>Оплата комунальних платежів, взаємодія з перевіряючими органами </p>
<p>Робота товарознавцем (за суміцництвом):</p>
<p>Замовлення товару молочної групи, мясо-колбасної групи</p>
<p>фруктів та овочів, кулінарної(кондитерської) продукції власного виробництва. </p>
<p>Робота з постачальниками з питань замовлення-повернення товарів.</p> - Директор Торгова мережа "Копійка" <p>Обов'язки:</p>
<p>Підбір персоналу </p>
<p>Організація і контроль проведення інвентаризацій ТМЦ</p>
<p>Організація роботи та контроль персоналу</p>
<p>Табелювання робочого часу персоналу</p>
<p>Нарахування заробітної плати</p>
<p>Організація і контроль проведення промоакцій </p>
<p>Оплата комунальних платежів, взаємодія з перевіряючими органами </p>
<p>Робота товарознавцем (за суміцництвом):</p>
<p>Замовлення товару молочної групи, мясо-колбасної групи</p>
<p>фруктів та овочів, кулінарної(кондитерської) продукції власного виробництва. </p>
<p>Робота з постачальниками з питань замовлення-повернення товарів.</p> - Обліковець Торгова мережа "Копійка" <p>Робота з первинними документами: </p>
<p>Накладні приходу товару</p>
<p>Накладні повернення товару</p>
<p>Списання</p>
<p>Уцінка</p>
<p>Калькуляція </p>
<p>Проведення і пропрацювання інвентаризації товарів, сировини (кулінарний та мясний цех)</p>
<p>Приймання товару(за суміцництвом)</p> - Продавець продовольчих товарів Торгова мережа "Копійка" <p>Викладка товарів </p>
<p>Ротация товару </p>
<p>Перерахунок товарної продукції, </p>
<p>Участь завантажувальних розвантажувальних роботах</p>
Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua
Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua
Схожі резюме на роботу:Кухар, кондитер
- Резюме Зарплата
-
250000 грн.
-
16900 грн.
-
25000 грн.
-
договорная
-
договорная
-
20000 грн.
-
25000 грн.
-
договорная
-
договорная
-
договорная